+34 858 700 850 casadelpatio@yahoo.com

Weet jij altijd precies wat je wilt hebben als er gevraagd wordt “wat wil je eigenlijk hebben als cadeau?’’. Ik niet en meestal bedenk ik me later ‘oh dat had ik wel kunnen vragen’. Als jij nu het zelfde hebt dan heb ik ter inspiratie de 10 beste wandelcadeaus voor jou op een rij gezet.

Abonnement wandelmagazine
Wandelmagazine is al ruim 35 jaar een begrip onder wandelliefhebbers. In ieder nummer lees je alles over lange & korte wandelingen dichtbij huis, maar ook over wandelparadijzen elders in Europa wordt uitgebreid geschreven. En natuurlijk vertellen ze je alles over wat je tegenkomt aan natuur, landschap, cultuur & geschiedenis!
Je kan een jaarabonnement van 4 nummers afsluiten voor € 21,50 en je krijgt ook nog 2 cadeaus en 10% korting op wandelkaarten, gidsen, boeken en andere producten bij Klimboeken.nl.

Kijk voor alle informatie op wandelmagazine

Wandel kaarten
Wandelkaarten zijn altijd handig als jezelf ook routes wilt bedenken. Anders kun je ook nog een boekje met wandelroutes in de eigen provincie vragen of topokaarten van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten met ingetekende wandeltochten voor nieuwe wandelinspiratie.

Kaartenhoes
Als je iemand een wandelkaart cadeau geeft is het wel fijn als diegene hem waterdicht kan verpakken. Zorg dat beide zijden doorzichtig zijn, waardoor de kaart nog goed te lezen blijft. Neem een kaartenhoes met een extra koord voor bevestiging aan de rugzak.

Wandelsokken
Misschien wel het meest gekochte cadeau uit de top 10 wandelcadeaus zijn toch wel wandelsokken. Niemand wil huidirritaties en blaren na het wandelen. En een wandelaar heeft nooit genoeg wandelsokken en dan het liefste de wandelsokken die naadloos zijn. Een bijkomend voordeel van goede wandelsokken is dat deze zich vormen naar de voet. Wol is een van de populairste materialen voor wandelsokken, omdat het een natuurlijke temperatuurregelaar is en geuren minder vasthoudt dan andere materialen. Een mix van wol en synthetische materialen zorgt ervoor dat de sokken langer meegaan en sneller drogen.

Gehwol voetencreme
Om je voeten goed te onderhouden en heel te houden is bescherming en verzorging belangrijk. Gehwol is hierin een toonaangevend merk. Deze voetencreme is een beproefd middel ter voorkoming van blaarvorming. De Gehwol Voetcrème versterkt, voedt en verzorgt de huid. E
Een thermoshirt
Heel geschikt om als eerste laag onder je wandelkleding aan te trekken. Het houd je warm en droog. Dankzij de pasvorm wordt transpiratie afgevoerd en je lichaamswarmte vastgehouden. De stof droogt razendsnel, voor een duurzaam ademend vermogen. Ook met korte mouw te verkrijgen en in verschillende kleuren.

Zitlappen
Tijdens lange wandeltochten door ruige gebieden moet je toch af en toe even zitten. Met een zitlap zit je voortaan comfortabel op rotsen, in nat gras. Of op vochtige en vieze bankjes. Dit klein opgevouwen zitkussen is eenvoudig mee te nemen in de rugzak.

Extra power
Maar wat als je lekker muziek op hebt tijdens het wandelen en je telefoon nou super snel leeg gaat? Dan is een powerbank de oplossing. Rond de € 25 tot € 30,- koop je al een goede powerbank van 10000 Mah. Dan kun je dus altijd weer je telefoon en fotocamera opladen want meestal hebben ze twee USB poorten.

Wandelen op muziek
Sommige mensen die in een groepje lopen houden van rust tijdens het wandelen, maar soms is het ook wel lekker om een muziekje op te zetten, om zo weer een extra wandelmotivatie te krijgen. De JBL Clip 3 is hiervoor ideaal. Je clipt ‘m zo aan je riem, rugzak of kleding. Het kleine speakertje is krachtig genoeg om jou en je wandelgroepje van muziek te voorzien, zonder dat je hiermee de rust in de omgeving verstoort. De speaker geeft muziek voor ongeveer 10 uur, voldoende voor een flinke wandeltocht. Helemaal mooi, het boxje is spatwaterdicht dus mocht er een regenbui vallen, hoef je niet bang te zijn dat-ie het niet meer doet. De JBL Clip 3 kost 49 euro.

Een wandelbon
Er zijn verschillende aanbieders van wandelbonnen zoals Bongo voor een wandelovernachting voor twee personen. Maar er zijn ook verschillende aanbieders die een culinaire wandelbeleving aan bieden. Vaak kun je deze helemaal op maat aan je wensen aanpassen, zoals bijvoorbeeld ook voor een wandelvakantie bij Casa del Patio.

DRich results on google SERP when searching for de 10 beste wandelcadeaus

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over wandelen in Spanje

Je aanmelding is ontvangen!