+34 858 700 850 casadelpatio@yahoo.com

Wandelarrangement

Je kan bij ons ook een Individuele wandelvakantie in Andalusie boeken, wij hebben een aantal zaken dan al geregeld voor je. Iets meer comfort en toch je vrijheid behouden.

Wij bespreken na aankomst  onder het genot van een drankje je wandelwensen en stellen we  op basis van die wensen een wandelprogramma ’op maat’ voor je samen. Wij hebben een grote variatie aan wandelingen voor je klaar liggen, zowel in de directe omgeving van Pinos del Valle, als maximaal 40 minuten verder weg. Zo maak je kennis met zowel de Alpujarras als een deel van de Sierra Nevada.

Na een uitgebreid ontbijt de volgende morgen ga je de ruige bergen van de Sierra Nevada verkennen. Je krijgt van ons een goed gevuld lunchpakket mee en natuurlijk de route­beschrijving. Sommige wandelingen starten of eindigen bij onze B&B, voor de wandelingen dieper in het Parque Nacional de Sierra Nevada is een autorit noodzakelijk.

Na je wandeling kun je heerlijk bijkomen in ons verwarmde zwembad en onze bloemrijke patio. Vierentwintig uur per dag staat onze honestybar tot je beschikking. Daarnaast staat onze lounge tot je beschikking waar wij op frisse avonden de haard voor je aansteken. Drie avonden verzorgen wij de maaltijd de andere avonden kun je gaan eten in een van de uitstekende Spaanse restaurants in de regio.

Voor dit wandelarrangement is een redelijke wandelconditie vereist. De duur van de wandeling zijn 2 tot 5 uur met een hoogte verschil tussen 200 en 700 meters per dag.
Mocht het wandelprogramma tussentijds op zwaarte aangepast moeten worden, dan kan dat natuurlijk.

De beste periode

Buiten de warmste maanden juli en augustus is het de rest van het jaar prima wandelweer. Dus niet alleen in het (vroege) voor- en najaar, maar ook in de winter is het mogelijk je Individuele wandelvakantie in Andalusie bij ons te boeken.

 

Prijs:

€ 375,-

7 nachten / 8 dagen
De prijs is per persoon, geba­seerd op 2 personen die samen boeken en een kamer delen

Inbegrepen:

Logies incl. ontbijt, 6 x lunchpakket, 3 x avondmaaltijd in de B&B, route­beschrijvingen,

Niet inbegrepen:

Alle overige kosten, waaronder de heen- en terugreis

Toeslag:

Verblijf in een eenpersoonskamer € 100,- (7 nachten)

Wij verbleven een week in de B&B van Sandra en Eduard en hebben ontzettend genoten! Kamer met alle comfort (goed bed!)en bovendien kan je genieten van ofwel het dakterras ofwel de patio met heerlijk zwembad. Pinos del Valle is een prima uitvalsbasis voor allerlei uitstappen of wandelingen, maar ook een dagje rust kan perfect!
Wij kozen voor een wandelarrangement, en vonden de aangepaste tips zeer geschikt. Na een uitgebreid en zeer verzorgd ontbijt, konden we onze broodtrommels vullen voor een stevige lunch. Drie avonden werden we vergast op een heerlijk diner, gezellig op de patio. Dit vonden wij een prima formule, zo kan je op andere dagen langer weg blijven.
Frie2013 Mei 2019

Tripadvisor

Reserveren Wandelarrangement

Het reserveren van het Wandelarrangement doe je via de website van Casa del Patio. Daar kun je bekijken of je favoriete accomodatie vrij is en vervolgens kun je deze direct reserveren. Klik in het reserveringsformulier het wandelarrangement aan!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over wandelen in Spanje

Je aanmelding is ontvangen!