Wandelen in Spanje

In het gezellige plaatsje Nerja in Andalucië, aan de Costa del Sol
Aan de voet van National Park 'Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama'
CONTACT:
Linda: stuur e-mail
Marja: stuur e-mail
Algemeen: stuur e-mail

OVER ONS

wandelen Marja Marja Berkelmans:
Marja is de organisator van de themaweken. Ze woont in Den Bosch en verblijft vaak in Nerja in het zuiden van Spanje.
Haar passie is wandelen in de bergen. Omdat ze in Nerja 2-3 keer per week een flinke bergwandeling maakt, kent ze de bergen in de wijde omgeving van Nerja heel goed. Marja gaat tijdens de vakantieweken de wandelingen begeleiden. Ze heeft veel ervaring met het wandelen met groepen.
Daarnaast gaat Marja helpen bij het verzorgen van de maaltijden thuis. Ze houdt van gezond eten, een wijntje en een goed gesprek.
Marja: 'Ik kijk er naar uit om jullie mee te nemen op een aantal van mijn favoriete wandelingen.'

pilates Jan en Gemmy Jan en Gemmy Schellekens:
Jan is sportleraar en Gemmy is Dans-en Pilatesdocent. Samen hebben ze 2 sportclubs: Tiga Health & Beauty in Boxtel en Citygym Den Bosch.
Speciaal voor hun leden hebben zij een yoga-pilates-wandelreis samengesteld van 15-22 april 2017, die natuurlijk voor iedereen toegankelijk is. Gemmy zal wat Pilateslessen verzorgen deze week en Jan zal naast het koken ook een keer met de groep een sportieve activiteit organiseren.
De pilatesles die Gemmy gaat geven tijdens deze vakantie is voor iedereen toegankelijk. Samen met de groep gaan we lekker bewegen.
Pilates is een trainingsmethode bedacht door Joseph Pilates. Het hele lichaam is betrokken bij Pilates maar je traint vooral je rompstabiliteit oftewel core-stability. Met 'core' wordt je kern bedoeld: een korset van spieren rondom je rug, buik en bekken. Een stabiele kern vermindert het risico op blessures, beschermt je rug in het dagelijks leven en zorgt voor een goede houding.
Jan en Gemmy: 'Bewegen en gezondheid is onze passie. Wij willen mensen 'gelukkig' maken.
In deze reis naar Nerja zullen we er alles aan doen om er een sportieve en leuke vakantie van te maken en vooral: heeeel gezellig.'

yoga Linda Linda Landstra:
Linda is Kundalini yoga docent en heeft 2 wandel-yoga weken samen met Marja georganiseerd. Ze woont al 6 jaar in Frigiliana en runt daar samen met haar man Jan Hidde het gezellige tapas restaurant Al Fuente.
Haar passie is coaching, waarbij ze Kundalini yoga als leidraad gebruikt. Linda gaat de yogalessen op het strand van Nerja verzorgen. Ze is gediplomeerd en zeer ervaren Kundalini yoga docent.
Linda: 'Yoga gaat voor mij over eigen verantwoordelijkheid, vreugde, gezondheid, het bij de kern komen.'

ONZE PASSIE

yoga wandelen wandelen

MEER INFORMATIE